Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boss pedallar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

boss pedallar

ya millet ben uzun vadede güzel bi boss processor almayy dü?ünüyom az önce sitesinden baktym gt-3 ve gt-6 çarpty gözüme.detayly bilgi bulamadym bu aletler hakkynda sizden bilgisi olan var my acep?hatta ?öyle bi kyyaslasak diyorum?eliniz de?mi?ken gt-5,me-50 me-33 hakkynda da bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü dedi?im gibi uzun vadede dü?ünüyorum çünkü para yok.zaten ?u an elimde digitech rp80var ve beni evde kar?ylyyo(bi yere kadar tabi,kanaat getirioz diyelim)fakat konserler gibi profesyonel performanslar için profesyonel bi pedala ihtiyacym var ve istediklerim kesinlikle dijitize olmayan od/distortion tonlary,çe?itli tarzlar çalaca?ym için ton bollu?u(sert/yumu?ak)mutlak bir expression pedal ve tabi iyi efektler.
    gelelim kafama takylan asyl noktaya!sizce ben bu saydyklarymy me-33,me-50 gibi daha dü?ük pedallarda da bulabilirmiyim yoksa parayy iyice bolartyp sabrederek gt 6/gt3 mü alayym kazancym ne derece olur?

ME-50 veya ME-30(eski model) kar?ylar bence ama GT'ler apayry tabii

Yorum

Almy?ken GT-6 al derim ben. Di?erleri de güzel pedallar ama 450 dolara ikinci el bir Gt-6 alyrsan seni çok uzun süre idare eder... Param yok diyorsan ME serisi de i?ini görür rahatlykla. POD'laryn da fiyatlary dü?tü, POD+footpedal dü?ünebilirsin...

Yorum

abi ya bu boss gt-6 yy kullanan arkadaslardan yardym istiyorum nasil bir alet bu verdiginiz paranyn hakkyny veriyormu hard rock icin uygun mu ben grupta solocuyum ibanez kullaniyorum bu pedalda solo atmaya uygun soundlar varmy git dene diceksiniz ama minicik bir zaman bulabilsem

Yorum

bence herseye gider..solo tonlaryda alyrsyn..zaten proc..oh delayi var,reverbu var,bir suru distortion modellemeside var..birden cok secenegin oluyor.sabahlara kadar denersin,ugrasyrsyn iste

Yorum

geçen gün gittim bi dükkana bu konuyu konu?mak için adam demez mi ?imdi bi de gt8 çykty diye hepten sapyttym ya ne zor i? bu teknolojiyi takip etmek arkada? yaaaaaaaaaa,neyse ben di?er seçenekleri eledim biriniz bana me-50 ve gt-6 yy kar?yla?tyryrsa sevinirim

Yorum

Lütfen a?a?ydaki linkten devam ediniz...

Yorum

Boss un GT serisi oldukça ii zaten piyasada prosesör olarak bir gt serisi bi pod var. Ama ikinci el gt alıcaklar bence biraz daha beklesin neden derseniz GT8 in çıkmasıyla beraber GT3 Gt6 da ciddi bir fiyat düşmesi bekleniyor, onun için aceleetmeyin

Yorum

beyler bi sorum var boss un bu OD-20 modelini kullanan var mı, varsa biraz bilgi verebilir mi güzel bir alet midir, ayrıca ikili pedal olmasının avantajları nelerdir, teşekkür ediyorum...

Yorum

OD-20 kullanıyorum. Daha önce bir sitede arkadaş yardım istemişti iyi-kötü yanlarını yazmıştım. Şimdi buraya da doğrudan mesajı kopyalıyorum(umarım mod'lar açısından kopyalama sorun teşkil etmiyordur) :

"ben kullanıyorum. görüşlerimi saıralıyım:
                    1) ton yelpazesi çok geniş. sadece sert tonlar vermez, blues, jazz, nu-metal ne istersen onu yapabieceğin tonu almanı sağlıyor
                    2)aslında bir preamp, konserde doğrudan mixere girdik ve hiç sorun çıkarmadı. çok da güzel tonlar aldık.
                    3)analog değil, digital. bu yüzden asla analog pedal tadını beklememeli. ama distortion(özellikle mt-2) tonları daha gerçekçi. tubescremaer ve fuzz tonları da oldukça hoş.
                    4)hafıza özelliği var. ayarladığın tonları kaydedip istediğin sırada kullanabiliyorsun.
                    5)amfin için footswitch olarak kullanabiliyorsun.
                    6)kulaklık çıkışı var.
                    7)pil ile kullanman çok zor. 9 voltluk pil ile değil normal pil takılıyor ve su gibi harcıyor pilleri vala.
                    8)üzeirnde 'heavy octave' var. 7 telli simülasyonu için deniyor ama başarılı değil. bunu daha çok fuzz elde etmek için kullanabilirsin.
                    9)aslında ekolayzer gibi tonları da ayarlayabilirsin. hatta clean tonunu da ayarlarsın. bunun için drive düğmesini 'sıfır' yapıp diğer ton düğmeleriyle oynama yaparsın.
                    Sonuç: uygun fiyata güzel, çok yönlü, kullanışlı bir alet istiyorsan al. ama profesyonelleştikçe tonlar seni tatmin etmemeye başlıyor. ben değiştirmek için fırsat kolluyorum.
                    Daha önce bir abimin bana öğrettiği söz: 'digital sucks!'. en iyi için analog almalı."

Düzenleyen - amca on 23/02/2006 15:06:30

Yorum

parayı mesele ediyosan ve iyi birşey istiyosan bence me-33 al derim internetten bak satılık ucuz fiyatlarda bulabilrsin 200 civarında bende var we mutluyum üzerinde overdrive wah delay reverb tonları mevcut biraz anlıyosan istedigin tüm tonları bulabilrsin neredeyse (=

Yorum

Moruk naptın sen yahu Yani seninde tarihin geçmiş ama adam 5 yıl öce sormuş soruyu sen hala ME-33 diyorsun

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X